enda

Lena Headey

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
300: Rise of an Empire 2014 Queen Gorgo U/Spillefilm
The Purge 2013 Mary Sandin U/Spillefilm
Dredd 2012 Ma-Ma U/Spillefilm
Game Of Thrones 2011 Medvirkende Tv-serie
Tell Tale 2009 Medvirkende U/Spillefilm
The Broken 2008 Medvirkende U/Spillefilm
300 2006 Queen Gorgo U/Spillefilm
Gossip 2000 Cathy Jones U/Spillefilm
Victor & pigerne 1998 Sylvia Weld U/Spillefilm
Junglebogen - Jagten på abernes skat 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.