enda

Lena Olin

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hypnotisøren 2012 Simone Bark U/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Nina, Åkes kone DK/Spillefilm
Hollywood Cops 2003 Ruby U/Spillefilm
Chocolat 2000 Josephine U/Spillefilm
The Ninth Gate 1999 Liana Telfer U/Spillefilm
Jan Guillous Hamilton 1998 Tessie U/Spillefilm
Night Falls on Manhattan 1997 Peggy Lindstrom U/Spillefilm
Mr. Jones 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Romeo bløder 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Havana 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Fjender - en historie om kærlighed 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Tilværelsens ulidelige lethed 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Kärleken 1980 Lena U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.