enda

Lene Adler Petersen

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kaffekoppen her .. 1980 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Tre piger og en gris 1972 Manus, Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Frændeløs 1970 Instruktion, Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Rødovrefilmen 1969 Foto DK/Eksperimentalfilm
Ofelias blomster 1968 Ofelia DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.