enda

Lene Christiansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kurt og Valde 1983 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Det parallelle lig 1982 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Kidnapning 1982 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Tre engle og fem løver 1982 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Olsen-banden over alle bjerge 1981 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Produktionsleder DK/Spillefilm
Jeppe på bjerget 1981 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Produktionsleder DK/Spillefilm
Matador 1978 Produktionsleder Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.