enda

Lene Irgens

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dancer in the Dark 2000 Postproduktionsmanager DK/Spillefilm
Den blå munk 1998 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Vildspor 1998 Produktionsleder, Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Idioterne 1998 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Produktionskoordinator U/Spillefilm
Viktor og Viktoria 1993 Produktionsleder DK/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.