enda

Lene Larsen

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lang historie kort 2015 Sminkør DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Kioskdame DK/Spillefilm
Krigsdøtre 1981 Medvirkende Tv-serie
Matador 1978 Pige hos byrådssekretæren Tv-serie
Vinterbørn 1978 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Troubadouren 1977 Husalf hos Lannow Tv-film
På'en igen Amalie 1973 Kassedame i supermarked DK/Spillefilm
Til jord skal du blive 1972 Speaker DK/Dokumentarfilm
Manden på Svanegården 1972 Ane DK/Spillefilm
Kære Irene 1971 Pige på værtshus DK/Spillefilm
Tjærehandleren 1971 Sonja, Vestads stuepige DK/Spillefilm
Som brødre vi dele 1970 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Den røde rubin 1970 Genbopigen DK/Spillefilm
Gitte i april 1969 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.