enda

Lene Laub Oksen

(1969 - )

Skuespillerinde, født 1969. Uddannet fra Statens Teaterskole i 1994.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mifunes sidste sang 1999 Luder 1 DK/Spillefilm
Festen 1998 Søsteren DK/Spillefilm
Dragen 1996 Evas fars kæreste DK/Kort fiktion
Kun en pige 1995 Store Gerda DK/Spillefilm
Sidste time 1995 Nicoline DK/Spillefilm
Sofaholdet 1994 Medvirkende Tv-film
Stormfulde hjerter 1994 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.