enda

Lene Maimu

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Klassefesten 2011 Plejehjemsbeboer DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Ældre dame DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Frk. Nystrøm Tv-serie
Kun en pige 1995 Tante Karen DK/Spillefilm
Tango for tre 1994 Medvirkende Tv-serie
Casanova 1990 Engelsk dame DK/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Meta DK/Spillefilm
Over stregen 1987 Medvirkende DK/Kort fiktion
Krigsdøtre 1981 Medvirkende Tv-serie
Jul i Gammelby 1979 Louise Wognsen Tv-serie
Ministerens mord 1977 Anita Johansson Tv-film
Ministeren og døden 1976 Eva Ydberg Tv-serie
En enkelt til Waterloo 1976 Medvirkende Tv-film
Ta' det som en mand, frue 1975 Demonstratør af skønhedsmiddel DK/Spillefilm
Den kyske levemand 1974 Rya Ray DK/Spillefilm
Mafiaen - det er osse mig 1974 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Man sku' være noget ved musikken 1972 Annie DK/Spillefilm
Mor, jeg har patienter 1972 Deltager i tv-diskussion DK/Spillefilm
Forårsaften med Faust 1968 Medvirkende Tv-film
Valsedrømme 1967 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.