enda

Lene Ravn

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det er ikke appelsiner - det er heste 1967 Makeup DK/Spillefilm
Sult 1966 Makeup DK/Spillefilm
Nu stiger den 1966 Makeup DK/Spillefilm
Jensen længe leve! 1965 Makeup DK/Spillefilm
Don Olsen kommer til byen 1964 Makeup DK/Spillefilm
Tine 1964 Makeup DK/Spillefilm
Duellen 1962 Makeup DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1961 Makeup DK/Spillefilm
Ullabella 1961 Makeup DK/Spillefilm
Gymnasiepigen 1960 Makeup DK/Spillefilm
Den sidste vinter 1960 Makeup DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.