enda

Lene Storgaard

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Nede under overfladen 2015 Pierrot DK/Kort fiktion
Den magiska doktorn 2013 Sylvia Tv-serie
Hearts and Minds 2012 Chauffør DK/Kort fiktion
The Horror Vault 3 2010 Trina Smith DK/Spillefilm
Så ligger man der 2007 Heidi DK/Kort fiktion
Jul i verdensrummet 2006 Lisbeth Tv-serie
Unchangeable 2004 Trina Smith DK/Kort fiktion
Forkerte navne 2004 Anna DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.