enda

Lennart Carlsson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
I hvilket vand 1985 Foto DK/Kort fiktion
Dobbelt forræderi 1977 Foto U/Spillefilm
Ih, det var dog den stiveste 1970 Foto U/Spillefilm
Kærlighedens sprog 1969 Foto U/Dokumentarfilm
Majorens oppasser 1964 Fotografassistent DK/Spillefilm
Pigen og pressefotografen 1963 Kameraassistent DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på sjov 1962 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.