enda

Lennart Hjulström

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Fredrik Clinton U/Spillefilm
Jan Guillous Ondskab 2003 Rektor Lindblad U/Spillefilm
Et hjørne af paradis 1997 Carl von Ekelöw DK/Spillefilm
Oksen 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Den gode vilje 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Moa 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Bjerget på månens bagside 1983 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.