enda
Person

Lennart Pasborg

(1946 – )

Rekvisitør, instruktørassistent. Lennart Pasborgs faster var skuespillerinden Oda Pasborg (1911-1945).

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Lige før døden 2022 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Erik Bruhn - jeg er den samme, bare mere 2000 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Tiden går 1999 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Du og jeg - fire børn og filosofi 1994 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Søren Kierkegaard 1994 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Giselle 1991 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
De nøgne træer 1991 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Den store badedag 1991 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Den skjulte virkelighed 1988 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Øjeblikkets perler 1987 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Epidemic 1987 Medvirkende DK/Spillefilm
Per Nørgård - et arbejdsportræt 1984 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Historien om Kim Skov 1981 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Lille Virgil og Orla Frøsnapper 1980 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Verden er fuld af børn 1980 Klippeassistent DK/Spillefilm
Johnny Larsen 1979 Rekvisitør DK/Spillefilm
Krigernes børn 1979 Rekvisitør DK/Spillefilm
Skytten 1977 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm