enda

Lennart Steen

(1937 – )

Fotograf, instruktør og filmproducent.

Gift med instruktøren Annelise Demuth (1931-1991).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hvor er dog denne aften anderledes...Jøder i Danmark 1981 Foto DK/Dokumentarfilm
Sådan blev vi hjulpet 1980 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Kælvning 1980 Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Kalk din jord 1978 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Soens brunst 1978 Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Skolen for livet! 1978 Foto DK/Dokumentarfilm
Ploven - opfuring og afpløjning 1977 Instruktion, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Vi mødes i forsamlingshuset 1976 Foto DK/Dokumentarfilm
Arbejderkvinder i Grønland 1975 Foto DK/Dokumentarfilm
Fest til hest 1970 Tilrettelægger, Produktion, Foto, Klipper DK/Dokumentarfilm
Lektion i følelser 1970 Foto DK/Kort fiktion
Legestue 1969 Stills, Fotograf Tv-serie
Spaniernes Spanien 1967 Instruktion, Manus, Foto, Producer DK/Dokumentarfilm
Æresporten 1967 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Havnen 1967 Foto DK/Dokumentarfilm
Svend Wiig Hansen 1967 Foto DK/Dokumentarfilm
Hvis er du? 1967 Foto DK/Dokumentarfilm
Husk postnummer I 1967 Foto DK/Dokumentarfilm
Generalen 1966 Produktion DK/Kort fiktion
Pandekager hver torsdag 1966 Foto DK/Dokumentarfilm
Marcel Rasmussen 1966 Foto DK/Dokumentarfilm
Olivia Holm-Møller 1966 Foto DK/Dokumentarfilm
Kaptajn Voms teater 1965 Foto DK/Dokumentarfilm
Vagt ved havet 1965 Foto DK/Dokumentarfilm
Mit navn er Istvan 1964 Foto, Klip, Producent DK/Dokumentarfilm
Dualisme 1962 Foto DK/Eksperimentalfilm

Som Lennart Steen Alexandrovitsch

Title År Funktion Category
Rikke på Grønland, 1. Vinter og sælfangst 1980 Instruktion, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Rikke på Grønland, 2. Forår og trommedans 1980 Instruktion, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Rikke på Grønland, 3. Sommer og udflugter 1980 Instruktion, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.