enda

Lennie Niehaus

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Blood Work 2002 Musik U/Spillefilm
Space Cowboys 2000 Musik U/Spillefilm
True Crime 1999 Musik U/Spillefilm
Midnat i det gode og ondes have 1997 Musik U/Spillefilm
Absolute Power 1997 Musik U/Spillefilm
Broerne i Madison County 1995 Musik U/Spillefilm
A Perfect World 1993 Musik U/Spillefilm
De nådesløse 1992 Musik U/Spillefilm
Hvid jæger, sort hjerte 1990 Musik U/Spillefilm
Koldt bly og varme øretæver 1990 Musik U/Spillefilm
Bird 1988 Musik U/Spillefilm
Elitesoldaten 1986 Musik U/Spillefilm
Pale Rider 1985 Musik U/Spillefilm
City Heat 1984 Musik U/Spillefilm
Strømer på stregen 1984 Musik U/Spillefilm
Under vulkanen 1984 Arrangement U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.