enda

Leo Mathisen

(1906 – 1969)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
En dag i oktober 1991 Musik DK/Spillefilm
Take It Easy 1986 Musik DK/Spillefilm
I Tvillingernes tegn 1975 Musik DK/Spillefilm
Mit liv er Musik 1944 Medvirkende DK/Spillefilm
Teatertosset 1944 Sig selv DK/Spillefilm
Op med Humøret 1943 Musik DK/Spillefilm
Nykøbing F. 1938 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.