enda

Leo McCarey

(1896 – 1969)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
An Affair to Remember 1957 Instruktion U/Spillefilm
My favorite wife 1945 Produktion U/Spillefilm
Den frygtelige sandhed 1937 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
En tosset diktator 1933 Instruktion U/Spillefilm
Natugler 1930 Manus U/Kort fiktion
Alle tiders køretur 1929 Manus U/Kort fiktion
Matroser på landlov 1929 Manus U/Kort fiktion
Det er min Kone 1929 Manus U/Kort fiktion
Be Your Age 1926 Instruktion U/Kort fiktion
Bromo and Juliet 1926 Instruktion U/Kort fiktion
Dog Shy 1926 Instruktion U/Kort fiktion
Charley My Boy! 1926 Instruktion U/Kort fiktion
Long Fliv the King 1926 Instruktion U/Kort fiktion
Mama Behave 1926 Instruktion U/Kort fiktion
Mighty Like a Moose 1926 Instruktion U/Kort fiktion
Mum's the Word 1926 Instruktion U/Kort fiktion
Bad Boy 1925 Instruktion U/Kort fiktion
The Caretaker's Daughter 1925 Instruktion U/Kort fiktion
The Uneasy Three 1925 Instruktion U/Kort fiktion
Innocent Husbands 1925 Instruktion U/Kort fiktion
Isn't Life Terrible? 1925 Instruktion U/Kort fiktion
What Price Goofy? 1925 Instruktion U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.