enda

Leo Tover

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Marriage-Go-Round 1961 Foto U/Spillefilm
Og Solen går sin gang 1957 Foto U/Spillefilm
Reno-brødrene 1956 Foto U/Spillefilm
The Conqueror 1956 Foto U/Spillefilm
Eventyr i Hongkong 1955 Foto U/Spillefilm
Gutter på landlov 1942 Foto U/Spillefilm
Rolf Blaaskægs ottende kone 1938 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.