enda

Leon Munkholm

(1931 – 2013)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pas på mor 1998 Producer Tv-serie
Deadline 1997 Medvirkende Tv-film
Madsen og co. 1996 Producer Tv-serie
Operation Negerkys 1996 Producer Tv-serie
Kald mig Liva 1992 Producer Tv-serie
1814 1989 Produktion Tv-serie
Niels Klims underjordiske rejse 1984 Producer Tv-serie
Jul i Gammelby 1979 Producer Tv-serie
Sofies skolegang 1977 Producer Tv-film
Aladdin eller Den forunderlige lampe 1975 Producer Tv-serie
Spil 1974 Producer Tv-film
Min fars hus 1974 Producer DK/Kort fiktion
Båndet 1973 Produktion Tv-film
I Adams verden 1973 Produktion Tv-film
Under observation 1973 Produktion Tv-film
Erasmus Montanus 1973 Produktion Tv-film
Sandkassen 1972 Produktion Tv-film
Den anden 1972 Produktion Tv-film
Teknikerne 1972 Produktion Tv-film
Nu kan det snart være nok 1972 Produktion Tv-film
Sangteater. Teresa og andre piger 1972 Produktion Tv-film
Lyseholderen 1972 Produktion Tv-film
Rundt om Selma 1971 Produktion Tv-film
Rullegardinet 1971 Produktion Tv-film
Morfar i parken 1971 Produktion Tv-film
Forfremmelsen 1971 Produktion Tv-film
Sulevælling I 1970 Produktion Tv-film
Vinderen 1970 Produktion Tv-film
Det 1970 Produktion Tv-film
Ikke et ord om Harald 1970 Produktion Tv-film
Samtale om natten i København 1970 Produktion Tv-film
Slutspil 1969 Produktion Tv-film
Glassplinten 1969 Produktion Tv-film
Karrig niding 1969 Produktion Tv-film
En nat i Roskilde 1968 Produktion Tv-film
Farvel Thomas 1968 Produktion Tv-film
Ikke osse, Joe 1966 Produktion Tv-film
I brændingen 1965 Kameraassistent Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.