enda

Leon Seibæk

(1935 - )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rendez-vous 1995 Klip DK/Dokumentarfilm
Hurra for de blå husarer 1970 Lyd DK/Spillefilm
Ta' lidt solskin 1969 Lyd DK/Spillefilm
Helle for Lykke 1969 Lyd DK/Spillefilm
Midt i en jazztid 1969 Lyd DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Lyd DK/Spillefilm
Jeg elsker blåt 1968 Lyd DK/Spillefilm
Min kones ferie 1967 Lyd DK/Spillefilm
Fantasterne 1967 Lyd DK/Spillefilm
Min søsters børn på bryllupsrejse 1967 Lyd DK/Spillefilm
Far laver sovsen 1967 Lyd DK/Spillefilm
Smukke-Arne og Rosa 1967 Lyddesign DK/Spillefilm
Flagermusen 1966 Lyd DK/Spillefilm
Een pige og 39 sømænd 1965 Lyd DK/Spillefilm
En ven i bolignøden 1965 Lyd DK/Spillefilm
Sytten 1965 Lyd DK/Spillefilm
5 mand og Rosa 1964 Lyd DK/Spillefilm
Alt for kvinden 1964 Tonemester DK/Spillefilm
Frøken Nitouche 1963 Lyd DK/Spillefilm
Peters landlov 1963 Lyd DK/Spillefilm
Støv for alle pengene 1963 Lyd DK/Spillefilm
Det støver stadig 1962 Lyd DK/Spillefilm
Han, hun, Dirch og Dario 1962 Lyd DK/Spillefilm
Venus fra Vestø 1962 Lyd DK/Spillefilm
Dirch går køkkenvejen 1962 Lyd DK/Kort fiktion
Sorte Shara 1961 Lyd DK/Spillefilm
Civilforsvar 1959 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.