enda

Leonardo DiCaprio

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Once Upon a time in Hollywood 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Before the Flood 2016 Fortæller U/Dokumentarfilm
The Revenant 2015 Hugh Glass U/Spillefilm
Den store Gatsby 2013 Jay Gatsby U/Spillefilm
The Wolf of Wall Street 2013 Jordan Belfort, Producer U/Spillefilm
Runner Runner 2013 Producer U/Spillefilm
Out of the Furnace 2013 Producer U/Spillefilm
Django Unchained 2012 Calvin Candie U/Spillefilm
J. Edgar 2011 J. Edgar Hoover U/Spillefilm
Red Riding Hood 2011 Producer U/Spillefilm
Shutter Island 2010 Teddy Daniels U/Spillefilm
Inception 2010 Cobb U/Spillefilm
Revolutionary Road 2009 Frank Wheeler U/Spillefilm
Body of lies 2008 Roger Ferris U/Spillefilm
The Departed 2006 Billy Costigan U/Spillefilm
Blood diamond 2006 Danny Archer U/Spillefilm
The Aviator 2004 Howard Hughes U/Spillefilm
Catch Me If You Can 2002 Frank Abagnale Jr. U/Spillefilm
Gangs of New York 2002 Amsterdam Vallon U/Spillefilm
The Beach 2000 Richard U/Spillefilm
Don's Plum 2000 Derek U/Spillefilm
Manden med jernmasken 1998 Kong Louis/Philippe U/Spillefilm
Titanic 1997 Jack Dawson U/Spillefilm
William Shakespeare's Romeo & Juliet 1996 Romeo U/Spillefilm
Marvin's Room 1996 Hank U/Spillefilm
Streets of New York 1995 Medvirkende U/Spillefilm
De hurtige og de døde 1995 Kid U/Spillefilm
Min mors kæreste 1993 Toby U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.