enda

Les Mayfield

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Code Name: The Cleaner 2007 Instruktion
The Man 2005 Instruktion
American Outlaws 2000 Instruktion
Blue Streak 1999 Instruktion U/Spillefilm
Disney's Flubber 1997 Instruktion U/Spillefilm
Miraklet på Manhattan 1994 Instruktion U/Spillefilm
California Man 1992 Instruktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.