enda

Leslie Dilley

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jagten på masken 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Inspector Gadget 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Deep Impact 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Peacemaker 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kærlighedens mønster 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Abetyven 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Storsvindleren 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Skat, barnet er forstørret 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hva' med Bob? 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Eksorsisten III 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Blacklistet 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dybet 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Invasion fra rummet 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Allan Quartermain og jagten på den gyldne by 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.