enda

Leslie Dixon

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Limitless 2011 Manus, Producer U/Spillefilm
The Heartbreak Kid 2007 Manus U/Spillefilm
Hairspray 2007 Manus U/Spillefilm
Just like heaven 2005 Manus U/Spillefilm
Freaky Friday 2003 Manus U/Spillefilm
Gi' det videre 2000 Manus U/Spillefilm
Det næstbedste 2000 Produktion U/Spillefilm
Thomas Crown affæren 1999 Manus U/Spillefilm
That Old Feeling 1997 Manus, Producer U/Spillefilm
Det er os der snakker nu! 1993 Manus U/Spillefilm
Mrs. Doubtfire 1993 Manus U/Spillefilm
Her bor de gale 1990 Producer U/Spillefilm
Enormt heldigt 1987 Manus U/Spillefilm
Pige overbord 1987 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.