enda
Person

Leslie Dixon

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Limitless 2011 Manus, Producer U/Spillefilm
The Heartbreak Kid 2007 Manus U/Spillefilm
Hairspray 2007 Manus U/Spillefilm
Just Like Heaven 2005 Manus U/Spillefilm
Freaky Friday 2003 Manus U/Spillefilm
Gi'' det videre 2000 Manus U/Spillefilm
Det næstbedste 2000 Produktion U/Spillefilm
Thomas Crown affæren 1999 Manus U/Spillefilm
That Old Feeling 1997 Manus, Producer U/Spillefilm
Det er os der snakker nu! 1993 Manus U/Spillefilm
Mrs. Doubtfire 1993 Manus U/Spillefilm
Her bor de gale 1990 Producer U/Spillefilm
Enormt heldigt 1987 Manus U/Spillefilm
Pige overbord 1987 Manus U/Spillefilm