enda

Leslie Jones

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Master 2012 Klipper U/Spillefilm
Meet the parents - Little Fockers 2010 Klip U/Spillefilm
Starsky & Hutch 2004 Klip U/Spillefilm
Punch-Drunk Love 2002 Klip U/Spillefilm
Den tynde røde linie 1998 Klip U/Spillefilm
Mord i det hvide hus 1997 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.