enda

Leslie Nielsen

(1926 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Scary Movie 3 2003 President Harris U/Spillefilm
Spy hard 1996 Dick Steele (Agent WD-40), Producer U/Spillefilm
Høj pistolføring 33 1/3 - den ultimative fornærmelse 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Høj pistolføring 2 1/2 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Høj pistolføring 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Police Squad! 1982 Medvirkende Tv-dokumentar
Blodig midnat 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Dyrene hævner 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Den skøre rumpilot 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.