enda

Lester Cohen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fading Gigolo 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Attentat på Nixon 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Forces of Nature 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Cop Land 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Georgia 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den nat vi aldrig mødtes 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm

Som Lester W. Cohen

Titel År Funktion Category
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.