enda

Lewis Gilbert

(1920 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Shirley Valentine 1989 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Lærenemme Rita 1983 Instruktion, Producent U/Spillefilm
Moonraker 1979 Instruktion U/Spillefilm
Spionen der elskede mig 1977 Instruktion U/Spillefilm
Du lever kun to gange 1967 Instruktion U/Spillefilm
Sænk Bismarck 1960 Instruktion U/Spillefilm
Himmelhunden 1956 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Forfulgt af Scotland Yard 1954 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Janek stikker af 1953 Instruktion U/Spillefilm
Det gælder mit barn 1952 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Drengebanden 1952 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The ten year plan 1945 Instruktion, Manus U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.