enda

Lewis Milestone

(1895 – 1980)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mytteri på Bounty 1962 Instruktion U/Spillefilm
Elleve i Las Vegas 1960 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Pork Chop Hill 1959 Instruktion U/Spillefilm
Arch of Triumph 1948 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den gådefulde Martha Ivers 1946 Instruktion U/Spillefilm
Den blodige vej 1946 Instruktion U/Spillefilm
The North Star 1943 Instruktion U/Spillefilm
Mus og mænd 1939 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Generalen døde ved daggry 1936 Instruktion U/Spillefilm
Kaptajnen hader søen 1934 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Regn 1932 Instruktion U/Spillefilm
Intet nyt fra vestfronten 1930 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.