enda

Lewis Teague

(1938 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Wedlock 1991 Instruktion U/Spillefilm
Karate mig her - karate mig der! 1990 Instruktion U/Spillefilm
Navy seals - elitesoldaterne 1990 Instruktion U/Spillefilm
Jagten på Nilens juvel 1985 Instruktion U/Spillefilm
Cujo - en hund efter blod 1983 Instruktion U/Spillefilm
Alligator - uhyret under byens gader 1980 Instruktion U/Spillefilm
Lavinen 1978 Klip U/Spillefilm
Dødsrace 2000 1975 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.