enda

Li Gong

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hannibal Rising 2007 Lady Murasaki U/Spillefilm
Den forbudte by 2006 Kejserinden U/Spillefilm
Miami Vice 2006 Isabella U/Spillefilm
2046 - Are you still in the mood for love 2004 Su Li Zhen U/Spillefilm
Shanghai triaden 1995 Medvirkende U/Spillefilm
At leve 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Farvel min konkubine 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Historien om Qiu Ju 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Under den røde lygte 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Terra cotta krigeren 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Ju Dou - Flammende begær 1990 Medvirkende U/Spillefilm
De røde marker 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.