enda

Lia Boysen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I lossens time 2013 Drengens mor DK/Spillefilm
Rendezvous i Kiruna 2012 Linda U/Spillefilm
Gud, lugt og hende 2008 Medvirkende U/Spillefilm
Danslärarens återkomst 2004 Veronica Molin Tv-serie
Livvagterne 2001 Jeanette Nordström, Svens kone U/Spillefilm
Et hjørne af paradis 1997 Svensk pige til dans DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.