enda

Liev Schreiber

(1967 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
My Little Pony: Filmen 2017 Stemme U/Spillefilm
Pawn Sacrifice - Sidste træk 2014 Medvirkende U/Spillefilm
The Last Days on Mars 2013 Vincent Campbell U/Spillefilm
Salt 2010 Ted Winter U/Spillefilm
X-Men origins: Wolverine 2009 Victor Creed/Sabretooth U/Spillefilm
Modstand 2008 Zus Bielski U/Spillefilm
The omen 2006 Robert Thorn U/Spillefilm
Kærlighedens slør 2006 Charlie Townsend U/Spillefilm
Everything is Illuminated 2005 Instruktion
The Manchurian candidate 2004 Raymond Shaw U/Spillefilm
Kate & Leopold 2001 Stuart Besser U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.