enda

Lilian Gish

(1893 – 1993)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sensommerdage 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det flammende bogstav 1926 Medvirkende U/Spillefilm
Knækkede liljer 1919 Medvirkende U/Spillefilm
True heart Susie 1919 Medvirkende U/Spillefilm
Intolerance 1916 Medvirkende U/Spillefilm
Ravneungerne 1916 Medvirkende U/Spillefilm
En Nations Fødsel 1915 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.