enda

Lilli Holmer

(1928 – 1990)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sirup 1990 Iris Nyborg DK/Spillefilm
17 op 1989 Dame i pels DK/Spillefilm
Piger i trøjen 2 1976 Butiksdetektiv DK/Spillefilm
Piger i trøjen 1975 Præstekone DK/Spillefilm
Rundt på gulvet 1974 Borger #7 Tv-film
Pigen og drømmeslottet 1974 Sekretær DK/Spillefilm
Romantik på sengekanten 1973 Skønhedsplejer DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Spøgelsesinteresseret gæst DK/Spillefilm
Tandlæge på sengekanten 1971 Tantens veninde DK/Spillefilm
Hurra for de blå husarer 1970 Løjtnant Liljencrones mor DK/Spillefilm
Der kom en dag 1955 En ung frue DK/Spillefilm
Det er så yndigt at følges ad 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Unge piger forsvinder i København 1951 Else DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.