enda

Lilly Kilvert

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Operation Valkyrie 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Pink Panther 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Last Samurai - Den sidste samurai 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hart's War 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Story of Us 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Under angreb 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
City of angels 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Heksejagt 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Præsident på frierfødder 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Strange days 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Legendernes tid 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lige på kornet 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jeg overgiver mig - betingelsesløst 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Drømmepigen 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
To live and die in L.A 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.