enda

Lily Tomlin

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Grandma 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Kid 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Alle disse kvinder 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Min bedre halvdel 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Ni til fem 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Godt skudt, du gamle 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.