enda

Linda DeScenna

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bedtime Stories 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Du almægtige, Evan 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Elitepædagogen 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Yours, mine & ours 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bruce den almægtige 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bringing Down the House 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Galaxy Quest 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Patch Adams 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mus i eget hus 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fuld af løgn 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Buckaroo Banzai og det vilde eventyr 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Blade Runner 1982 Scenograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.