enda

Linda Fiorentino

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dogma 1999 Bethany U/Spillefilm
Men in Black 1997 Laurel U/Spillefilm
Jade 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Beyond the Law 1993 Medvirkende U/Spillefilm
The Moderns 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Skrupskør med dig 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Bang! - Du er død... 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.