enda

Linda Hamilton

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dante's peak 1997 Rachel Wando U/Spillefilm
Terminator 2: Dommedag 1991 Sarah Connor U/Spillefilm
King Kong lives 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Væk på 10 sekunder 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Children of the Corn 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Terminator 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.