enda

Linda Laursen

(1953 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rita 2 2013 Inger, klasselærer Tv-serie
Kapringen 2012 Anette Ludvigsen DK/Spillefilm
Sommer 2008 Anette Tv-serie
Danni 2007 Ulla Tv-serie
Fucking 14 2005 Pornoekspedient DK/Kort fiktion
H.C. Andersen - historien om en digter 2005 Italiensk mor Tv-film
Max 2000 Louise DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Tove Bech Tv-serie
Festen 1998 Birthe DK/Spillefilm
Den store kul-tur 1996 Lene Sommersted Tv-film
Sidste omgang 1993 Stewardesse DK/Kort fiktion
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Barbara, Walters søster DK/Spillefilm
Een stor familie 1982 Receptionist Tv-serie
Charly og Steffen 1979 Pernille DK/Spillefilm
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Medvirkende DK/Spillefilm
Matador 1978 Generalkonsulinden Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.