enda

Linda Wassberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forget Me Not 2019 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Dræberne fra Nibe 2017 A-fotograf DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Fotograf Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Fotograf Tv-serie
Abepigerne 2012 Foto U/Spillefilm
Godnathistorier fra ondskabens akse 2011 Fotografkonsulent DK/Dokumentarfilm
Barnerøv 2010 Foto DK/Kort fiktion
5 fortællinger om en far 2010 Foto DK/Dokumentarfilm
Min svigerfar - Peter Zobel 2008 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Shanghai rap 2007 Instruktion, Foto DK/Kort fiktion
Den første kærlighed 2007 Foto DK/Dokumentarfilm
Goodbye Bluebird 2007 Foto DK/Kort fiktion
Første person ental 2006 Foto DK/Kort fiktion
InshAllah 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Stabat Mater 2005 Foto DK/Kort fiktion
In Transit 2005 Foto DK/Kort fiktion
Deadline 2005 Stills DK/Kort fiktion
Vrede 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Punk, håb og kærlighed 2003 Kameraoperatør DK/Dokumentarfilm
Managua rap 2002 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.