enda

Lindsay Abbott

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En fri mand 1996 Påklæder Tv-serie
Madsen og co. 1996 Påklæder Tv-serie
Operation Negerkys 1996 Kostumeassistent Tv-serie
Jeg ville ønske for dig... 1995 Kostumier Tv-serie
Tre ludere og en lommetyv 1993 Påklæder Tv-serie
Superdame 1991 Kostumer Tv-film
Parløb 1990 Kostumeassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.