enda

Line Kejser

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mellem førerhunde 2018 Producer DK/Kort fiktion
Cirkusdynastiet 2014 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Våbenbrødre 2014 Runner DK/Kort fiktion
Tilstand 2011 Scripter DK/Kort fiktion
Vogn 347 2011 Runner DK/Kort fiktion
Smukke mennesker 2010 Runner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.