enda

Line Knutzon

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Et familieforetagende 2017 Manuskript DK/Kort fiktion
Rita 2 2013 Lotte Tv-serie
Snart kommer tiden 2006 Manus DK/Kort fiktion
Er du skidt, skat? 2003 Line, Manuskript Tv-serie
Livsforsikringen 2002 Manus DK/Kort fiktion
Bulldozer 1993 Dialog DK/Kort fiktion
Kirsebærhaven 89 1990 Bitten, arbejdsløs Tv-serie
Mord i mørket 1986 Hanne DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.