enda

Linus Eklund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
LFO 2013 Fotograf U/Spillefilm
Thors saga 2011 Foto DK/Dokumentarfilm
Rastløs i paradis 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Original 2009 Foto, Stills DK/Spillefilm
Dreams 2009 Foto U/Spillefilm
Nowhere Man 2008 Foto DK/Kort fiktion
Roskilde 2008 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Paragraf 15 2007 Foto DK/Kort fiktion
Stuck 2007 Fotograf DK/Dokumentarfilm
The Amazing Death Of Mrs. Müller 2006 Foto DK/Kort fiktion
Et andet sted 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Re:action 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.