enda

Lionel Barrymore

(1878 – 1954)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det er herligt at leve 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Du kan ikke tage det med dig 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Havets helte 1937 Medvirkende U/Spillefilm
Kameliadamen 1936 Medvirkende U/Spillefilm
Mata Hari 1932 Medvirkende U/Spillefilm
Die Frau mit dem Schlechten Ruf 1925 Allan Merrick U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.