enda

Lisa Jespersen

Instruktør, manuskriptforfatter. Født 1988. Uddannet fra Den Danske Filmskole i 2017 med afgangsfilmen 'September'.

Jespersen spillefilmdebuterede som instruktør og manuskriptforfatter med det humoristiske drama 'Hvor kragerne vender' (2021). Filmen var udtaget til konkurrence ved Göteborg Filmfestival.
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hvor kragerne vender 2021 Instruktion, Manuskriptforfatter DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
September 2017 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Verdenssøn 2012 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Noget i luften 2011 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Valladolid International Film Festival 2021-10-23 Hvor kragerne vender
Santa Barbara Int. Film Festival 2021-03-31 Hvor kragerne vender
Göteborg International Film Festival 2021-01-29 Hvor kragerne vender
Rotterdam, International Film Festival 2021-01-27 Hvor kragerne vender
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.