enda

Lisa Kudrow

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Boss Baby 2017 Mom U/Spillefilm
The Other Woman 2009 Medvirkende U/Spillefilm
P.S. I love you 2007 Denise U/Spillefilm
The Wonderland Murders 2003 Sharon Holmes U/Spillefilm
Analyze That 2002 Laura Sobel U/Spillefilm
Hanging Up 2000 Maddy U/Spillefilm
"Familie" terapi 1999 Laura MacNamara U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.