enda

Lisa Rosdahl

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dreng 2011 Kostumier, Sminkør DK/Spillefilm
Mor byttes 2010 Kostumer, Makeup DK/Kort fiktion
Vilddyr 2010 Makeup DK/Kort fiktion
Afslag på et kys 2009 Makeup DK/Kort fiktion
Profetia 2009 Sminkør, Kostumier DK/Spillefilm
A viking saga: Son of Thor 2008 Sminkør DK/Spillefilm
Paranoia 2007 Makeup DK/Kort fiktion
Kollegiet 2007 Kostumier DK/Spillefilm
Verdensmesterens fald 2006 Stylist, Stylist DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.